EL TAURÓ BLANC

El tauró blanc, és una espècie de tauró lamaiforme que viu a les aigües càlides i temperades de gairebé tots els oceans. És l'única espècie supervivent del gènere Carcharodon. Pot arribar a tenir una longitud de 5 a 8 metres, mentre que les femelles són més grans que els mascles.La femella més gran fa 5,85 m i està batejada amb el nom de Gill Rakers, i el mascle més gran fa aproximadament uns 8 m batejat amb el nom de Colossus. Pesen uns 3.000 kg. La part de dalt i els costats són de color gris clar, i la part inferior és blanca, presenten tquatre aletes, una que se situa a l'esquena, és falciforme i gran, la segona aleta d'esquena i la darrera aleta són petites, cap d'elles tenen espines. L'aleta de la cua té forma de mitja lluna, amb una grandària de 100 cm a 120 cm. Tenen els ulls completament negres, les són dents grans i triangulars en doble fila. En total tenen aproximdament 100 dents, que al llarg de la vida es regeneren infinitament. La boca és gran i forta, amb la mandíbula forta. Tenen cinc obertures de les brànquies, que estan davant de les aletes del costat.