ETAPA JUNY VSMN 018

Bon dia! Vos fem a mans un petit resum de la primera etapa de la volta a Menorca nedant que en Joan López el nedador de l' AESAMC i representant alhora també de la Coordinadora de Persones amb discapacitat de Menorca va dur a terme ara fa unes setmanes: Etapa 1, Dissabte 2 de Juny de 2018. Des de Cala d'es Frares fins a Cales Piques 3,2 km. Literalment a les 7 d'és matí quan em vaig aixecar (conta en Joan) per posar-me és neopré ja vaig tenir es primer contratemps. Per posar-me'l vaig necessitar ajuda de moare, primer de tot em vaig posar un poc de vaselina a coll, braons i turmells, i finalment em va passar és neopré. Mentre esperava que arribes en Carles Bonet i en German Orfila (socorristes) hauria d'haver menjat alguna cosa dolça per agafar forces i no ho vaig fer per culpa d'es nirvis (després vaig notar ses males conseqüències d'aquesta decisió). Ens vàrem reunir amb na Gemma Mascaró a n'es Club Nàutic de Ciutadella i vam anar a cercar a l'encarregat de la secció de Caiacs del CNC,en Josep Lluís Moles. A les 08:40 h arribàvem amb sa zodíac a Cala des Frares (Sa Farola) i vaig entrar a l' aigua i amb ajuda d'es caiacs que anaven davant, iniciàrem la travessia. Es primers metres em varen costar prou, no agafava es ritme de nedar per què a ses ulleres de nedar m'entrava aigua i semblava que estaven fluixes, després quan posava és cap dins s'aigua no aconseguia és temps de respiració, així que vaig decidir fer la travessia amb es cap defora (natació de socorrista). Vaig decidir fixar un punt de sa costa i així em sembles que sa distancia era menor de'l que semblava, per què a la mar ses distancies són molt grosses. Quan arribàvem a Cales Piques, un borb va picar en Germán, però ell va voler seguir. Una vegada érem a Cales Piques, ja estava cansat i a més és temps i la mar canviaren de sobte i acordàrem donar per acabada sa primera etapa. En Joan i tot l' equip humà de la Volta a Menorca nedant, vol agrair l' entrega i treball que han fet el Club Nàutic Ciutadella, Aquasphere / Aqualung, El Paladar Jamoneria i Delicatessen , Olives Rosselló i Queso Mahon Menorca . Sempre a punt!